Algemene Voorwaarden

Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze website gaat gebruiken. Door onze website te gebruiken, ga je ermee akkoord deze regels te volgen en eraan gebonden te zijn. Als je niet akkoord gaat met enig deel van deze voorwaarden, dien je deze website niet te gebruiken.

Gebruik Van Onze Website:

Wie kan onze website gebruiken: Onze website is voor iedereen, maar als je jonger bent dan 18 jaar, vraag dan toestemming aan je ouders of voogd voordat je onze website gebruikt of ons jouw persoonlijke gegevens verstrekt.

Hoe je onze website kunt gebruiken: Je kunt onze website gebruiken voor persoonlijk gebruik. Dit betekent dat je de Bonuskaart-programma van Albert Heijn kunt lezen en erover kunt leren. Je mag niets van onze website verkopen of deze voor zakelijke doeleinden gebruiken zonder onze toestemming.

Inhoud op onze website: We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat alle informatie op onze website correct en up-to-date is. Soms kunnen er echter fouten zijn. Als je een fout vindt, laat het ons dan weten.

Jouw Account:

Als je een account aanmaakt op onze website, moet je ervoor zorgen dat:

  • Jouw accountinformatie juist en waarheidsgetrouw is.
  • Je jouw wachtwoord en accountgegevens veilig bewaart en niet met anderen deelt.
  • Je ons meteen laat weten als je denkt dat iemand jouw account zonder jouw toestemming heeft gebruikt.

Privacy:

We respecteren jouw privacy. Ons Privacybeleid legt uit hoe we omgaan met de persoonlijke informatie die je met ons deelt. Door onze website te gebruiken, ga je ook akkoord met ons Privacybeleid.

Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden:

We kunnen deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. We zullen ons best doen om je op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen door de voorwaarden op onze website bij te werken. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden regelmatig te controleren om te zien of er wijzigingen zijn geweest.

Contact Opnemen:

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op [email protected].

Bedankt voor het bezoeken van onze website!